Τοποθεσία - Crystal Blue Apartments στην Κέρκυρα, Μπαρμπάτι, Ελλάδα
Book Online
Αναζήτηση

Τοποθεσία

Το συγκρότημα ‘Crystal Blue Apartments’ βρίσκεται στην περιοχή Μπαρμπάτι, σε απόσταση μόλις 20 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το συγκρότημα και η θέση του αποτελούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για μια αξέχαστη διαμονή κυριολεκτικά μέσα στη φύση και ελάχιστα λεπτά με τα πόδια από τις παραλίες Μπαρμπάτι και Γλύφα.

Το κτήμα μας είναι η τέλεια βάση για να περιηγειθείτε τις ομορφιές και να ανακαλύψετε τους μύθους του νησιού. Συνιστάται η χρήση αυτοκινήτου ή μηχανής.

Δραστηριότητες:

Στο διπλανό ‘Νησάκι’ και στην παραλία ‘Μπαρμπάτι’ θα βρείτε εγκαταστάσεις που προσφέρουν θαλάσσιο σκι, καταδύσεις και άλλες διασκεδαστικές αλλά και αθλητικές δραστηριότητες.

Αποστάσεις:

Κέρκυρα (πόλη): 20 χλμ., Φαρμακείο, Ιατρικό Κέντρο: στο Πυργί 3 χλμ., Σούπερ μάρκετ: 850 μ, Στάση λεωφορείου: 50 μ, Ταβέρνες: 100 μ., παραλία Γλύφα: 100 μ., Νησάκι, παραλία Μπαρμπάτι: 1,5 χλμ.

Πώς να φτάσετε εδώ:

Μπορείτε να έρθετε στην Κέρκυρα με αεροπλάνο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και από τα υπόλοιπα Ιόνια νησιά. Με λεωφορείο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Με πλοίο από την Ηγουμενίτσα, Πάτρα και Ιταλία.

Χρήσιμα τηλέφωνα:

Λιμεναρχείο Κέρκυρας: 26613. 65200
Διεθνές Αεροδρόμιο Κέρκυρας: 26610.89600

Πληροφορίες για την Κέρκυρα

Σχετικά με την Κέρκυρα

Σας καλοσωρίζουμε στο διάσημο και πανέμορφο νησί μας, την ξακουστή σε όλο τον κόσμο Κέρκυρα...

Το μυθικό νησί των Φαιάκων όπου έγινε διάσημο παγκοσμίως από τον πολυμήχανο Οδυσσέα που είχε σαν τελευταίο σταθμό την Κέρκυρα, όταν ναυαγός έφθασε εδώ σύμφωνα με τον Όμηρο...

Το αγαπημένο νησί με τη μαγευτική ομορφιά και τη μοναδική ατμόσφαιρα... Με τις κρυστάλλινες βαθυγάλαζες παραλίες όπου μαζί με το υπέροχο πράσινο συμπληρώνουν ένα ονειρεμένο τοπίο...

Τα “καντούνια”, οι μπάντες και η μουσική ιστορία μας... καθώς και οι καλωσυνάτοι ντόπιοι θα σας καταπλήξουν...

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας και ταξιδέψτε στην Κέρκυρα!

 Το άλλο μας κατάλυμα

Ανακαλύψτε το άλλο μας κατάλυμα: Joanna Apartments